Tuinontwerp

Alles begint met een goed gesprek waarbij uw wensen en verlangens onze prioriteit zijn, zowel op tuingebied als op financieel vlak. De ideale tuin ziet er voor iedereen namelijk anders uit. Daarom komen wij langs voor een vrijblijvend gesprek.

Bij het maken van een tuinontwerp gaan we in eerste instantie na in welke toestand het perceel zich op dat moment bevindt. Het kan gaan van een braakliggend perceel tot een tuin die aan renovatie toe is. De focus kan hierbij liggen op een moderne, klassieke of onderhoudsvriendelijke tuin.

Door onze jarenlange ervaring in de tuinsector kunnen wij een goede inschatting maken van de situatie en u vakkundig adviseren bij de aanleg van uw tuin, maar evenzeer toekomstgericht bijvoorbeeld inzake onderhoud.

Bij een volgende afspraak wordt het tuinontwerp met u doorgenomen en eventueel aangepast aan uw wensen. Volgens de wens van u als klant, kan voor minder uitgebreide werkzaamheden eventueel ook een schets volstaan. Het ontwerp is pas afgerond als u zich volledig kunt vinden in wat er wordt voorgesteld, ook op financieel gebied. De tevredenheid van onze klanten staat namelijk bij ons voorop!!

Indien gewenst, kunnen wij ook voor een 3D-plan van uw tuin zorgen.

U kunt ons steeds vrijblijvend contacteren voor een tuinrenovatie of de aanleg van een nieuwe tuin.

Tuinplan_Kevin